duminică, 31 iulie 2011

Trofeul"Magura" Editia a-XXIX-a 29-31 iulie

Campionii!!




Creasta Cocosului,ATE Salamandra si Somesul.



La proba de cultural!







La proba TSA.



Cluburile din nordul tarii la cabana Prejba 1650 m



Alex si Jony la punga cu biscuiti...



Alex si Jony pe Vf.Prejba 1744 m



Alex si Criss pe varful Prejba(1744 m)



Si mosul,hop si el....



Jony hai ca poti!



Criss la o saritura!



Dupa o serie grozava de ploaie!



Somnurosi si foarte obositi.


Cupa Magura Cisnadie editia a-XXIX-a

Participarea clubului nostru la acest eveniment a fost in primul rand un foarte bun prilej de a ne reintalni cu oameni dragi si prieteni ai muntelui.
Proba de regularitate a fost mai mult decat deosebita,inbinand elemente peisagistice de o rara frumusete cu cele hidro-climatice extreme,reprezentate printr-o ploaie torentiala ce a facut ceaiul de la cabana Prejba mai bine venit ca niciodata.Un traseu de 6-7 ore s-a transformat in unul de 8-9 ore datorita conditiilor meteo,dar iubitorului de munte I sade bine cu drumul,asa ca in 30 iulie in jurul orei 13 ajungem pe varful Prejba 1744 m. Era momentul ideal sa imortalizam aceasta experienta , intr-o formula noua cerul se c-am luminase iar de sus puteai vedea cabana ascunsa la poalele brazilor ce parka voiau sa atinga norii.
La cabana ne asteapta ceaiul,proba teoretica si un minunat foc in soba pentru a ne zvanta hainele. Gustam repede ceva si dupa fotografia de grup din fata cabanei, ne pornim spre tabara de corturi, drumul inapoi ne ofera ocazia sa vedem ce a facut furtuna din urma cu cateva ore: drumul forestier rupt, vegetatia culcata la pamant,pietrele spalate,insa imbracate intr-un aer proaspat ce ne revigora,coborand cantand cu scurte pauze pentru afine sau zmeura iar dupa ora 17:30 ajungem in tabara de baza,obositi,flamanzi,iar Alex cu o durere de coloana incredibila care ne ingrijora, insa eram printre prieteni iar acest lucru s-a vazut atunci cand doamna Mariana membra a clubului de turism Creasta Cocosului din Baia Mare s-a oferit sa ne ajute cu un sfat si cu un sprey pentru dureri care a facut aproape minuni,Ii multumim pe aceasta cale.
Concursul era pe departe de a se fi incheiat,urmau probele de alpinism si orientare iar singurul calificat si cel mai bun din echipa,Alex,nu se afla in cele mai bune conditi.Cu toate acestea dorinta de a aduce un renume clubului , ambitia si mainile de femeie intr-un masaj a avut efect miraculos asupra acestuia,motiv pentru care a si catarat, a si facut proba de orientare cu 9 posturi,castigand ambele probe.
Dupa probele de alpinism si orientare,organizatorii ne-au oferit o mancare de fasole la ceaun de toata frumusetea si deosebit de buna. Seara a continuat cu proba de cultural,initial inscriindu-se numai cluburile din nord si apoi au avut curajul si s-au bagat si restul de cluburi.Am improvizat si noi ceva pe moment ,o poezie, o sceneta si domnisoara Cristina ne-a incantat sufletele cu o doina din tara motilor,motiv pentru care am luat locul 2 la aceasta proba.Proba de cultural a fost castigata de C.T. Creasta Cocosului care ne-au incantat cu cantecele lor, sceneta dar si vocile lor minunate,felicitarile lor pentru aceasta seara minunata.
Duminica dimineata ne trezim greoi, obositi si epuizati , dar pana la urma ne trezim si incepem sa adunam bagajul,cand suntem chemati la festivitatea de premiere, spre surprinderea noastra am castigat mai multe probe decat ne-am fi asteptat: Locul I la alpinism,orientare,regularitate,Locul II la cultural si Trofeul la clasamentul general.
Clasamentul general a fost : I C.T.M. Somesul Salaj
II Dianthus Medias
III A.T.E. Salamandra Satu Mare
La acest concurs clubul nostru a fost reprezentat de : Opris Ionut, Onet Cristina si Pop Alexandru.

2 comentarii: