luni, 27 februarie 2012

Un Weekend minunat la munte 24-26 februarie




Câta zăpadă!!



Simi şi Alex


                                       





              Peştera în care a trăit Sf. Ioan de Prislop.
  
Planific acest weekend minunat la munte din luna ianuarie, ştiind  că singurul liber era în 24-26 februarie. Stabilim cu domnul Iulian Timar să mergem pe Valea Doamnei în Făgăraş, dau câteva telefoane şi ne adunăm o gaşcă, dar pe ultima sută de metri înţelegerea cade iar lumea renunţă .  Din cei rămaşi nimeni nu mai fusese în zonă, astfel ca am fost obligaţi sa  dăm o reconfigurare a traseului : stabilesc cu Simi să mergem în Retezat cu cei de la Anotimpul 5.
 În 24, ne întâlnim la Cluj  o trupă de patru persoane(Simi, Teo, Anca, Alex), urmând ca pe drum să ne întâlnim cu ceilalţi (Anca, Luin, Ana, Anca). Prima trupă ajunge mai repede şi hotărâm să mergem să ne cazăm la cabana Pietrele, reuşim să urcăm mai sus de Nucşoara spre Cârnic unde abandonăm maşina după o experienţă neplăcută cu lanţuri de proastă calitate şi o serie de înpins maşina. Hotărâţi să nu mai lăsăm pe nimeni să ne strice acest weekend minunat la munte continuam drumul pe jos , care, deşi  anevoios , presărat cu griji, a avut şi bancuri , glume. Ajunşi la cabana Pietrele aflăm ca nu cazează pe nimeni şi că trebuie să mergem la Genţiana, unde , îl trezim pe domnul Mircea care nu prea a fost încântat de prezenţa noastră târzie(aproximativ 00:30), ne explică că ne cazează sus la priciuri şi că acolo nu e foc , deci e puţin mai rece. Ne cazăm, mâncăm puţin iar în jurul orei 4 şi ceva se alătură şi celălalt grup. În 25 ne trezim mai greoi şi mai zăbovim în pat, apoi ne mutăm jos, deoarece  grupul care era cazat a plecat acasă.
            Ziua a continuat cum nu se putea mai bine, în compania minunatelor voci, a fetelor Simi şi Ana(vă mulţumesc pe această cale), cu o mică plimbărică pe lângă cabană şi puţină bătaie cu zăpadă, iar seara s-a încins un joc de mimă urmat de puţin cântec.
În 26 ne trezim dimineaţă bună, ora 5 , măncăm puţin, adunăm bagajele şi pornim spre mănăstirea Prislop care este în satul Silvaşu de Sus, judeţul Hunedoara unde ajungem la timp să participăm la slujbă, să mergem la mormântul părintelui Arsenie Boca şi peştera Sfântului Ioan de Prislop. Pornim spre casă cu aceleaşi amintiri plăcute pe care ni le oferă muntele de fiecare dată.

În acest weekend minunat la munte au fost : Anca x 3 , Simi, Ana, Luin, Teo, Alex








16 comentarii:

  1. Minunat Weekend!! Chiar foarte frumos in compania unor oameni minunati!!Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari!!Frumos ca de obicei dar de data asta a fost ceva mai mult!!

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari pentru tot!.... va doresc numai bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Adriana draga si te mai asteptam in ture alaturi de noi!!

      Ștergere
  4. Frumoasa tura!! Felicitari fetelor pentru minunata lor voce!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Te cred si eu pe cuvant ca a fost un weekend minunat la munte in compania acestor voci!! Felicitari pentru iesire si la cat mai multe!! PS. Sa o luati pe Simi la voi in club!!

    RăspundețiȘtergere
  6. băi ce să zic, deci foarte tare! bravo!

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunat Weekend!! Felicitari multe si o caruta de pupici din partea unei persoane care va admira foarte mult!! Pupicii...

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumos la manastirea Prislop...am facut seminarul teologic acolo mai exact clasa a noua...ca si priveliste e super

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru a 3-a oara , ma bucur enorm ca ai reusit sa-ti duci la bun sfarsit planurile! Ne-ai demonstrat ca un plan trebuie respectat daca e plan! Felicitari pentru iesirea speciala datorita acordurilor de chitara si a noilor prieteni ai Clubului! Abia astept viitorul articolul , sa vad pe unde va mai poarta dragostea de munte! Spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Bianca draga!! Incerc de fiecare data sa ma tin de cuvant, daca mai si promit pentru mine e sfant!!Multumesc inca o data din suflet!!

      Ștergere
  10. Foarte frumos!!Felicitari!!Mii...

    RăspundețiȘtergere
  11. Excelenta tura, sau iesire.. Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Aveti un grup frumos! Si chitara are un rol important!

    RăspundețiȘtergere