luni, 30 aprilie 2012

PerPedes a XXXII – a Ediţie 27-29 aprilie
















     Am pornit spre un concurs montan mai de suflet pentru noi, deoarece se adună multă lume şi mulţi prieteni dragi nouă. Am dat câteva telefoane şi lumea se gândeşte, se răzgândeşte şi până la urmă rămânem zece persoane. Plecăm din Turda echipa : Jhonny, Steli, Alex şi mai târziu se alătură nouă : Simi, Ileana, Ovidiu şi mult mai târziu : Alexandra, Cosmina, Claudia şi Andrei.

     Ajungem prima echipă la Alba unde trebuia să luăm microbusul spre Lunca Ampoiţei doar că domnul care amestecă în oală şi învârte de covrig spune că el nu ia în microbus turişti el ia numai oameni (nu ştiam de ce se uită lumea aşa ciudat la noi că avem rucsaci in spate, dar domnul de mai sus a elucidat misterul „Turiştii nu sunt oameni”). Ne descurcăm noi cumva şi ajungem la tabăra, gazdele au fost primitoare cu slană, ceapă, brânza şi nelipsita pălincă. Până în jurul orei unu şi ceva se întregeşte toată echipa.
     Sâmbătă dimineaţă şedinta tehnică, ne înscriem in concurs, facem două echipe şi pornim traseul de regularitate, care a fost foarte spectaculos, pe parcursul traseului am susţinut probele de : orientare, tehnică-speo-alpină, testele , şi alpinismul. Punctul forte al traseului de regularitate a constat în traversarea Peşterii Liliecilor cu o lungime de 311 m.
     Seara am fost serviţi cu câte o porţie de tocaniţa de cartofi cu cârnaţi, foarte bună şi apoi în scurt timp a început proba de cultural, la această probă fiind reprezentaţi de Sim Adriana şi Sim Ovidiu care ne-au încântat sufletele cu minunatele lor cântece, le mulţumim!!
     Duminică începem să adunăm corturile şi suntem chemaţi la premiere unde spre surprinderea noastră aflăm că au fost în concurs peste 30 de echipe, frumos şi ne bucurăm că a fost atâta lume, la anu’ să fie şi mai mulţi!! La finalul concursului obţinem şi noi ceva premii: Alpinism III, IV; Regularitate III; Orientare II ; TSA V ; Şi la clasamentul general ne situăm pe locul III. Mulţumesc tuturor persoanelor care au fost alături de noi la acest eveniment : Simi, Alexandra, Cosmina, Claudia, Ileana, Ovidiu, Steli, Andrei, Jhonny, Alex.

14 comentarii:

  1. Mosule, a fost o experienta foarte interesanta pentru mine sa particip la acest concurs. Se pare ca morcovii nostri au avut si ei un rol important in obtinerea acestui loc 3, daca ai pus poza cu ei. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos mai oameni buni!! Felicitari si la mai mare!! Si la mai multe premii!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Stelian ce pot sa zic, ma bucur ca ti-a placut si speram sa mai vii la noi prin Ardeal!! Cat despre morcovi au facut minuni!! Te tuca Mosu!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos concurs, frumoasa lume. Felicitari si sper sa ne vedem si la anu!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos!! Un loc onorabil intre atatea echipe. Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fain! Fain! Felicit-ari! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce pot sa zic, numai cuvinte de lauda. Felicitari si bravo voua!!

    RăspundețiȘtergere
  8. super frumos!! Felicitari si succes pe mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos, si in plus de asta ati mai si participat la cultural.Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari pt toate premiile! doar ca la organizatori pe site scrie ati luat locul 2 la orientare si la voi scrie ca 5. succes pe mai departe!!!

    http://www.perpedes.albamont.ro/index.php?eveniment_perpedes=1

    RăspundețiȘtergere
  11. MANDRU MAI FRATILOR, EU RECUNOSC CA SUNTETI CIUDATI CA TOT MERGETI DE NEBUNI, DAR IMI SUNTETI DARGI! VA TUC SI VA RESPECT!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Stima si respect.... ....Iulian de la sibiu

    RăspundețiȘtergere
  13. Moshule, deci ai iesit pe locul II la orientare pana la urma. Ce tzepari organizatorii! Ne-au tras clar in piept la clasament. Smecherii din astea tipic balcanice gaseam si eu in Constanta, nu era nevoie sa vin tocmai pana acolo. Credeam ca ardelenii sunt oameni mai seriosi, dar vad ca tot romani sunt....Sa ii suni si sa le spui sa iti dea si premiul pt locul 2....;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari si succes pe mai departe!!

    RăspundețiȘtergere