luni, 5 septembrie 2011

Trofeul Kogaion editia a XXI-a 02-04 septembrie M-tii Metaliferi

In Rosia Montana!



La Tebea la o lectie de istorie.




Clasamentul...









Danso & Razvan!






Echipajul II.....cam obositi..



La teste care nu au fost putine!



Alex si Zsolt la podul natural de la Grohot!



Echipajul Somesul I si Dianthus Medias!












Am primit invitația celor de la Kogaion Orăștie de a participa la Trofeul Kogaion ediția a XXI-a,pe ultima suta de metri,în săptămâna concursului.Inițial nu am avut cu cine sa merg,ca băieții noștri își planificaseră tură în Făgăraș.Pana la urma Dumnezeu a ținut cu mine și nu au mai mers și s-au hotărât să mă însoțească.La insistentele mele au venit și băieții de la Dianthus Mediaș.
Am ajuns în Bulzeștii de Jos chiar înaintea lăsării serii,am instalat corturile,am mers la foc și la câteva cântece de chitara.Între timp au ajuns și băieții de la Mediaș,i-am ajutat să se instaleze și apoi la foc într-o atmosferă de neuitat,care a ținut până dimineața în jurul orei 5.
Sâmbată mai greu cu trezirea dar pana la urma reușim.Ne înscriem ,la cererea organizatorilor, cu 2 echipaje.Tragem la sorti și plecăm ultimii în traseul de regularitate alături de băieții din Mediaș.Traseul foarte frumos,cu biserici,sate izolate,cheile Uibăreștilor,și podul natural de la Grohot.Pe timpul traseului s-a ținut proba de orientare la care echipajul 2 și meseriașul de la Dianthus au dezamăgit,asta e...Mergem mai departe, dam testele teoretice care au fost multe,continuam traseul si mai facem proba de cățarat.
Seara băieții noștri au fost cam obosiți și nu au avut niciun chef de cultural,dar soluția salvatoare a venit de la băieții din Mediaș care au dat o mana de ajutor,a fost frumos și seara iarăși a continuat până târziu în zori în acorduri de chitara.
Duminică festivitatea de premiere, plecăm ultimii,ajungem la Țebea unde este mormântul lui Avram Iancu, asistăm la o lecție de istorie prezentată de ghidul locului.Continuam drumul și hotărâm să mergem și pe la Roșia Montana,care este uluitoare de frumoasă,păcat că s-au grăbit băieții și nu am intrat în galerie.Câștigătorii Trofeului au fost A.T.E. Trascău Corp din Zlatna.La acest trofeu clubul nostru a fost reprezentat de : Dânșorean Călin, Leucea Răzvan, Boncea Mircea, Hordilă Grigore, Pop Alexandru.
La finalul probelor am obținut: II Orientare
II Alpinism
II Regularitate
III Cultural
II General

Un comentariu:

  1. foarte tare! oricum trebuie să recunosc că dacă nu eram gaşca Tudor-Mircea-yoyo-Zsolt nu ar fi ieşit totul atât de fain!

    să ne vedem cu bine vineri!
    vă ţucă yoyo :*

    RăspundețiȘtergere